ODD CREW с голямо турне в Европа

11 окт 2016, 13:42 ч. 837 / 11 6
пред./следв.

   Утре, 12 октомври, започва българската част от есенното турне на ODD CREW. Първият концерт е в София, в клуб "Terminal 1". У нас ODD CREW ще свирят заедно със словенската траш банда BATTLEX, на "Капана Фест" и с пловдивчаните COLLAPSO, с които излизат на сцена заедно за пръв от 2010 г. Бандата ще изнесе общо 22 концерта до средата на ноември. Освен добре познатите дестинации като България, Сърбия, Чехия и Швейцария, ODD CREW ще свирят за пръв път във Франция, Белгия и Холандия. 

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


bot crew 11.10.2016 15:35:22 отговори + 17 15
задължително трябва да се свири и на дъното на язовир искър от тяхна страна, за да бият още един рекорд - бг кавър група на lamb of god, свирила най-ниско в софийското поле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сандор Петьофи 12.10.2016 09:42:09 + 4 0
Средната надморска височина на софийската котловина е 550м. Теоретично дъното на язовир искър се намира на 742м? Кво поле, кви низини, кви пет лева... алоу?!?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 12.10.2016 09:55:55 + 3 1
Много си анти бе селски! Типично. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Misery 12.10.2016 11:05:11 + 2 1
Ако България е родила гений, това е геният на завистта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bot crew 12.10.2016 12:50:31 + 1 2
хич не съм анти, успехи на групата, видно е, че с кинти и желание се получават нещата

лично на мен маркетингът им не ми допада, в съчетание с опитът да се копира това, което е модно в момента за свирене - няма лошо да се развиваш, но когато трите ти поредни албума звучат като три различни групи, явно водещо е желанието да се котираме, не да правим музика

относно изказванията как няма кой да ги запише в българия, мисля да пропусна коментар - като цяло, след някоя и друга година може и да си позволят твърдения, че са надраснали саксията си, но докато цъкаш рекламки по тангра, най-добре е да проявиш малко скромност и най-малкото уважение към многото професионалисти, които не само, че могат да запишат един generic metalcore албум, но вероятно са записвали и доста по-сложни неща

в този ред на мисли, не съм аудио инженер, не се занимавам със записи и нямам никакви преки или индиректни интереси, нито свързани със саунд, нито с групата - само отбелязвам, че говорейки за тъпо поведение, с приказките си групата директно заслужава такова отношение, т.е. анти и селски не съм точно аз, в случая

що се отнася до завист - грам не ме интересува, пожелавам на пичовете още повече комерсиален успех, така или иначе май това е основното в бг сцената - его и самоизтъкване
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Misery 12.10.2016 17:02:47 + 2 1
"...и нямам никакви преки или индиректни интереси,..."
Да, видно е че, нямаш
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".