ODD CREW с втора марка вино

31 юли 2023, 13:45 ч. 662 / 18 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

ODD CREW и Винарска Изба Одесос с втора колаборация

Ще представят предпремиерно новото вино на концерта утре.

Odd Wine Cabernet Franc No Oak 2022 е името на второто съвместно вино между варненската изба Одесос и Odd Crew!

След големия интерес към първата им колаборация през 2022 г., младите винари и музикантите отново обединяват сили, представяйки второто си вино.

Odd Wine идва в лимитирана серия от 666 бутилки, като изборът на числото не е случаен, а всяка една бутилка е номерирана. Сортът е запазената марка на градската крафт винарна — каберне франът, а разликата е, че този път виното комбинира грозде от два различни лозови масива и отсъства контакт с дъбова бъчва.

Етикетът на Odd Wine 2022 е в унисон с визията на най-новия сингъл "Wings of a Burning Wind", част от предстоящия нов албум на Odd Crew "Dark Matters - Part II", който се очаква да излезе през есента. Можете да гледате видеото към песента тук:
https://youtu.be/RVwyc3C4wec

Добрата новина за феновете е, че ще могат да опитат предпремиерно Odd Wine на първи август в "Маймунарника" по време на специалния концерт на бандата по повод 25 години от началото на техния музикален път. Билети все още са налични в системата на EpayGo и на всички каси на EasyPay в страната, като ще има и в деня на концерта, и на място. Входът за деца до 10 г. ще е свободен.

Предварителните продажби на новото вино ще започнат от втори август, а доставките ще се извършват в началото на м. септември.

S. P. R. F.

 

odd crew вино



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".