Отдавна отлаганият албум на SLIPKNOT "Look Outside Your Window" ще излезе през 2024 г.

18 дек 2023, 06:18 ч. 1069 / 26 0
пред./следв.

   В интервю за британското списание "Metal Hammer" перкусионистът на SLIPKNOT M. Shawn "Clown" Crahan казва, че отдавна отложеният албум на групата от 2008 г. "Look Outside Your Window" категорично ще излезе през 2024-а.

   Догодина бандата ще отбележи и 25-ия юбилей на дебюта си. Наскоро SLIPKNOT обявиха европейско турне, на което ще свирят цялата творба. Относно отложения албум, Crahan разкрива, че материалът е миксиран и в момента се мастерира, а обложката е вече готова. Освен това, ще чуем Corey Taylor да пее "както никога досега".

 

M. Shawn “Clown” Crahan



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".