Операцията на гърба на Blackie Lawless е преминала "много успешно"

11 авг 2023, 10:46 ч. 2055 / 9 0
пред./следв.

   Когато W.A.S.P. гостуваха в България през месец май тази година, фронтменът на бандата Blackie Lawless бе седнал на стол на сцената заради сериозни проблеми с гърба му. В последствие групата отмени американското си турне, което трябваше да стартира на 4 август, а на музиканта бе насроцена операция.

   Сега Blackie съобщава, че процедурата е била вчера, 10 август, и е преминала "много успешно". Лекарите са казали, че са изключително доволни от резултата и всичко е наред. В следващите седмици Lawless ще си почива и ще се възстановява. Той благодари и на феновете за подкрепата.

   Северноамериканската юбилейна обиколка по повод 40-годишнината на W.A.S.P. е пренасрочена за пролетта на 2024 г.

 

blackie lawless



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".