Организаторът на "Soundwave" опровергава слуховете за реюниън на GUNS N' ROSES на фестивала

31 авг 2015, 21:11 ч. 818 / 8 2
пред./следв.

   Организаторът на австралийския фестивал "Soundwave", AJ Maddah, е опровергал слуховете, че на изданието на събитието през 2016 г. ще се осъществи реюниън на класическия състав на GUNS N' ROSES. Подобна вероятност бе съобщена от собственик на клуб в Мелбърн преди няколко дни и веднага предизвика лавинообразен ефект във виртуалното пространство.

   "Беше ми приятно да споделя тази фантазия с феновете известно време, но това няма да се случи", казва Maddah. "Определено се надявам тези момчета да се съберат отново заедно, тъй като, по мое мнение, няма по-голяма потенциална сила в рокендрола от оригиналните GNR, когато са под пълна пара. Ако се случи, подготовката за турне ще отнеме повече от шест месеца. Мисля, че сто адвоката трябва да работят в продължение на шест месеца, само за да съберат петимата в репетиционната. Ако все пак чудото се случи, тогава, разбира се, ще направя всичко възможно, за да бъда замесен и това ще е последното ми дело като промоутър, защото след това няма да има по-голяма цел, към която да продължа...", допълва AJ.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Любо 1.09.2015 11:45:49 отговори + 3 0
Гладът е по-силен от тока ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Коментар (на кирилица) 31.08.2015 21:50:37 отговори + 9 3
Ще има реюниън, повече от сигурно и ще е скоро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".