Отборът на IRON MAIDEN загуби от ветераните на "Борусия Дортмунд" с 4:9

8 авг 2023, 17:11 ч. 772 / 11 1
пред./следв.

   Докато са на своето "The Future Past Tour", което започна на 28 май в Любляна, британските хеви метъл легенди IRON MAIDEN не пропускат възможност да изиграят приятелски мач със своя "Iron Maiden FC", включващ музиканти от групата и хора от техническия ѝ екип.

   Капитан на тима на "Девиците" е заклетият футболен фен и лидер на бандата Steve Harris. На 26 юли, докато обиколката преминава през Германия, отборът на IRON MAIDEN имаше смелостта да се изправи срещу ветераните на немския гранд "Борусия Дортмунд" "Dortmund Legends". Чест прави на британците, че са успели да вкарат четири гола на германците, но за сметка на това в тяхната врата са влезли цели девет. По-долу може да гледате репортаж от мача:

 

iron maiden football  borussia legends



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дъртия 13.08.2023 14:39:53 отговори + 0 0
Както казват у Видин - вратара нгие слаб. Ама много слаб. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".