"Pandaemonium" на CUPOLA излиза на 12 ноември

26 окт 2015, 13:18 ч. 616 / 12 0
пред./следв.

   Вторият студиен албум на CUPOLA ще излезе официално на 12 ноември. "Pandaemonium" ще бъде представен на специално рилийз/лисънинг парти в софийския клуб "The Black Lodge", а няколко дни след това започва и турне с концерти в няколко български града, подробности за което ще бъдат обявени съвсем скоро. Готова е и обложката към диска, която е резултат от съвместната работа на Георги Митков, Никола Петрас ("Ouroboros Creative") и Марин Банков ("4140 Photography"). Вижте я по-долу.

   Албумът включва осем парчета и интро, като към момента за свободно слушане онлайн е достъпен сингълът "Legacy of the Faceless God". Песните са записани в "Urban House Studio" в София, а мастърингът е дело на George Nerantzis от "Dugout Productions" в Упсала, Швеция, където своите албуми са подготвяли групи като IN FLAMES, BEHEMOTH, DIMMU BORGIR, DARK FUNERAL и мн. др. 

   Ето и имената на всички песни от "Pandaemonium":

01. Intro
02. Legacy of the Faceless God
03. Day of Bereavement
04. Open the Gates
05. Pallid Shades
06. The Epilogue
07. Overwhelming Me
08. Throne of Silence
09. ... as Eons Fade

 

още за:

Cupola


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".