Пепелта на Lemmy Kilmister е била сложена в куршуми, дадени на най-близките му приятели

23 мар 2021, 06:00 ч. 1763 / 8 7
пред./следв.

   На 28 декември 2015 г., няколко дни след 70-ия си рожеден ден, този свят напусна легендарният фронтмен на MOTORHEAD Lemmy Kilmister.

   Музикантът си отиде в апартамента си в Лос Анджелис. Преди това той се е погрижил някои неща да бъдат изпълнени според волята му след като той вече не е между живите. Едно от тях е доста нестандартно - пепелта от кремацията му да бъде сложена в куршуми, които да бъдат дадени на най-близките му приятели.

   Този факт не бе известен до днес, като става публично достояние благодарение на бившия водещ на "Headbanger's Ball" Riki Rachtman. Той сподели в социалните мрежи, че сега е получил един от много специалните куршуми и буквално се е просълзил.

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalHeadbanger 23.03.2021 17:47:56 отговори + 8 1
Нестандартен беше в живота,нестандартен е и отвъд живота.Поредно доказателство,че Lemmy се надсмиваше на смъртта...Все пак той събираше и военни реликви...Със сигурност е шумно и течно в Адът с него... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 23.03.2021 11:10:29 отговори + 5 3
Тази негова последна воля е нестандартна и необичайна, какъвто беше самият той- сигма мъж. Този тип се различава от Алфа и Бета . Среща се рядко и е привличаща.Куршумът е поразяващата част на патрона и стои в неговия връх. Това е метално топче и в случая това топче е пълно с неговата прах. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:-) 23.03.2021 09:14:50 отговори + 2 7
Патрони, наште, куршум е кат гръмнеш туй що фръкне... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 23.03.2021 09:42:55 + 11 4
Добрутро, Вашия

Първо - хората си казват bullet. Това е куршум. Патрон е shell.
Второ - когато слагаш нещо в куршум, той се прави с кух връх и нещото се слага там. За да излети с него.

Защото няма смисъл да изгори или бъде изхвърлено с гилзата, нали?
Отделно, ако сложиш пепел в гилзата вместо барут или смесена с барут, то куршумът няма да излети, защото няма да има достатъчно възпламеняване.

Да сте гледали/чели някой "вампирски" филм/книга? Къде се слага светената вода? В патрона, за да остане в оръжието или да бъде изхвърлена с гилзата (хаха) или в куршума, за да бъде изстреляна и попадне в съществото, което трябва да бъде убито?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Металист 23.03.2021 06:52:03 отговори + 6 32
За да се застрелят в главата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 23.03.2021 07:16:22 + 11 6
Застреляй се ти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МММ 23.03.2021 09:12:51 + 13 5
Само дотолкова ли ти стигна въображението?
Давай , измисли нещо още по-тъпо...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".