Phil Anselmo създава готик рок проекта EN MINOR

4 окт 2017, 21:26 ч. 1431 / 5 4
пред./следв.

   Вокалистът Phil Anselmo (SUPERJOINT, SCOUR, DOWN, екс-PANTERA) обяви нов проект, вдъхновен от класическите готик рок банди от 80-те години на миналия век като THE CURE и SISTERS OF MERCY. Групата ще носи името EN MINOR и ще издаде дебютния си албум в началото на 2018 г. чрез лейбъла на певеца "Housecore Records".

   Предстои да бъдат разпространени повече подробности. Anselmo коментира и че това е само един от няколко проекта, по които той работи в момента.

 

още за:

En MinorPhil Anselmo


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Гроздан 8.10.2017 11:35:49 отговори + 1 0
Готик тип Fields of the Nephilim може и да му пасне, ама ако посоката ще е The Cure... По-добре да не чуваме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Филко 8.10.2017 10:00:18 отговори + 2 0
ато се замисля, иначе един от любимците ми, Анселмо, си е пример за систематичен провал. От великите Пантера, през много яките Даун, през по-незабележителните Суперджойнт, до никому ненужните и неизвестни проекти и проектчета.
Стегни се, Филипе! Ти си легенда!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цезар 6.10.2017 17:15:32 отговори + 0 0
Slayer>Sepultura>Exhorder>Pantera>кучето на съседа ми как вие>всички тъпи проекти на Анселмо от последните години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 5.10.2017 17:00:46 отговори + 1 5
Тос и той изпедерастя...готик рок в стил 80-е.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".