Подробности за изданието на винил на КПД-0

25 май 2016, 12:22 ч. 575 / 2 0
пред./следв.

   Както вече ви съобщихме, на 26 май софийската банда КПД-0 ще изнесе последния си концерт. Мястото е софийският клуб "Mixtape 5", а поводът за концерта е двойният винил на бандата, който излиза от българските лейбъли "Ugly & Proud Records" и "Amek Collective".

   Едноименният двоен винил е в ограничен тираж от 154 ръчно номерирани копия. Всяка корица е проявена на матова фотографска хартия и ръчно залепена на предния панел. Изданието включва албума "II" и ЕР-то "Зад стените на голямата къща", записвани през 2002 и 2004 г. Текстовете са в книжка, в която ще откриете и историята на групата, разказана от ключови музиканти от софийския ъндърграунд.

   Оформлението на плочата е дело на Костадин Кокаланов и Десислав Лилков. Оригиналните записи са обработени за винил от румънския продуцент и аудио-инженер Marius Costache, работил с EXPECTATIONS, THEM FREQUENCIES и LEAVER.

   Ако след концерта на 26 май останат копия от изданието, ще може да ги намерите в онлайн магазините на "Ugly & Proud" и "Amek", както и на "избрани физически локации в София".

 

още за:

Кпд-0


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".