POISON съдят "Capitol Records" за неизплатени печалби

19 юни 2008, 23:48 ч. 277 / 6 3
пред./следв.
POISON повдигнаха обвинение срещу лейбъла си "Capitol Records" за неизплатени печалби в продължение на години. От рок бандата също твърдят, че са измамени от "EMI Music Marketing" със споразумението, което засяга издаването на албума "The Best of Poison: 20 Years of Rock" от 2005 г., който съдържа най-големите им хитове. Искът на POISON е за щети в размер на над 25 000 USD.

още за:

PoisonCapitol Records


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Neon Knight 20.06.2008 10:18:43 отговори + 0 0
Ако ще и за десет кинта да става въпрос - да ги съдят! Това е техният труд и творчество! Нека лейбълите да се замислят преди да цакат с топла бира! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.06.2008 10:13:42 отговори + 0 0
Прави са пичовете, но до там ли опряха, до 25 000 $? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anti-Capital 20.06.2008 00:01:15 отговори + 0 0
Така,така само така.
Браво на момчетата от POISON !!!
Стига с тези музикални фирмички,корпорации и компании.
Именно тези музикални компании и разните такива,сами си изядоха хляба,защото са винаги били и ще бъдат алчни за пари,и то много пари.
Ама нека им сега,така им се пада на разни такива,като "Capitol Records" и EMI и подобните на тях.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".