Позиции на новия албум на SABATON в класациите

18 мар 2022, 21:35 ч. 905 / 8 6
пред./следв.

   Както знаете, шведската "танкова бригада" SABATON издаде новия си, десети дългосвирещ студиен албум, на 4 март. Творбата е озаглавена "The War to End All Wars" и се разпространява на музикалния пазар чрез "Nuclear Blast".

   Албумът е от особена важност за българските почитатели и на SABATON, и на метъл музиката изобщо, тъй като най-сетне квинтетът записа и дългоочакваната песен, свързана с героичните подвизи на българската армия в миналото. Парчето "The Valley Of Death" е посветено на Битката при Дойран/Дойранската епопея, с която за пореден път в началото на 20 век бойците на нашата държава извършват подвиг след подвиг.

   По-рано днес бяха обявени позициите на албума в класациите на различни държави. "The War to End All Wars" е на първо място в шест чуждестранни класации, а в други шест е в Топ 10. Всички позиции може да видите на изображението по-долу.

   Както знаете, това лято SABATON ще гостуват у нас като хедлайнери на последния фен от фестивала "Hills of Rock 2022", който ще се проведе между 21 и 23 юли в Гребния канал в гр. Пловдив

още за:

Sabaton


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кърпела 19.03.2022 11:36:34 отговори + 2 1
И двете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 19.03.2022 19:16:35 + 1 4
Е айде сега. Закупуването на уредба е еднократно. И за по-скъпа можеш за няколко месеца да събереш пари. За цигари и алкохол колко харчиш месечно? Правиш 3 месеца почивка (не е кой знае какво) и си купуваш уредба. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 19.03.2022 21:22:28 + 4 2
Не е казано,че системата трябва да е High-End.Дори няма и такъв смисъл при положение,че голяма част от метъл музиката е записана в ъндърграунд студия.Или в домашни такива.Просто една нормална система човек може да си купи и за "нормални" кинти.А за музика просто отделяш част от месечният си бюджет...И така...Аз купувам само официални и най вече лимитирани издания...Храна за Душата ми... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 19.03.2022 10:56:41 отговори + 4 2
Винаги като гледам тези класации се питам кога и в България феновете ще купуват музика,а не да теглят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кърпела 19.03.2022 11:11:43 + 8 1
Когато стандарта на живот се изравни с Европейския и човек може да си позволи да си купува качествена музика и качествена стерео уредба а не втора и трета ръка

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 19.03.2022 11:27:06 + 3 0
За кое имаш предвид втора и трета ръка? Уредбата или музиката? Или и 2-те? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".