През февруари започват снимки на филма за MOTLEY CRUE "The Dirt"

18 яну 2018, 19:19 ч. 1262 / 1 3
пред./следв.

   Барабанистът на MOTLEY CRUE Tommy Lee съобщи във "Фейсбук", че предпродукцията на филма за легендарната банда "The Dirt" се прави в момента, а снимките на лентата ще започнат през февруари.

   През 2001 г. излезе автобиографичната книга на групата "The Dirt", написана от четиримата музиканти и журналиста Neil Strauss, която отдавна е абсолютен бестселър зад Океана.

   MOTLEY CRUE сложиха официално край на активната си кариера с прощално турне, което приключи на 31 декември 2015 г. Tommy Lee, Mick Mars, Vince Neil и Nikki Sixx дори подписаха договор, че повече никога няма да изнасят концерти с името MOTLEY CRUE. Но квартетът продължава да издава сборни и др. заглавия, като не е изключена и възможността в бъдеще да запише даже и нови песни.

 

още за:

Motley CrueThe Dirt


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


SiXXX 19.01.2018 15:28:57 отговори + 8 1
Книгата е най-добрата книга за рок банда евър. Който я е чел знае за какво става дума. Филма ще е супер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 19.01.2018 08:05:02 отговори + 9 2
Книгата е култова, дано и филма си заслужава! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morgondagen 19.01.2018 07:13:05 отговори + 6 2
От кога ги почват тези снимки... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".