Програма за концерта на DEATH: DTA на 3 април

31 мар 2016, 17:09 ч. 817 / 6 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 3 април 2016 г. на голямата сцена в клуб Mixtape 5 ще се качат легендарните музиканти от Death DTA Gene Hoglan, Steve DiGiorgio, Bobby Koelble и Max Phelps. Концертът е част от европейското турне на Death DTA "European Thought Patterns“, което стартира снощи в Италия и ще доведе фантастичната формация за първи път и у нас.
Вече е ясна и програмата за концерта в София в клуб Mixtape 5:

19:00 Отваряне на врати за публиката
20:00 Оbscura live
21:20 Death DTA live

Сетът на Death DTA ще продължи повече от два часа и ще включва всички любими класики на Death. Музикантите обещават да предадат енергията и емоцията с етикет „Death” и на българските фенове като се разходят през цялото творчество на групата и уважат всички албуми на бандата, не само тези, в чиито записи реално са участвали.
Преди Death DTA на сцената ще се качат и немските прогресив дет метъл машини Obscura. Техничните музиканти ще представят пред българските фенове и фантастичния си нов албум Akroasis, който излезе на 5 февруари. Steffen Kummerer и компания ще свирят цял час!
Билетите за концерта на Death DTA в мрежата на Eventim свършиха, но все още има единични бройки в мрежата на Ticketlogic на цена от 35 лв. Припомняме, че клубът не допуска лица под 18 години без придружител и декларация (може да я изтеглите от тук).

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ttt 1.04.2016 13:35:57 отговори + 1 0
Там сме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ивон 31.03.2016 18:48:59 отговори + 1 1
Много късно, не всички сме от Люлин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дет 1.04.2016 13:12:04 + 3 0
Death по светло се не гледа!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".