Ralf Scheepers вече пътува към Варна

25 май 2018, 09:04 ч. 850 / 9 2
пред./следв.

   Днес и утре (25 и 26 май) ще се състои първото издание на "Happy Land Music Fest" в с. Равна Гора, близо до Варна. Събитието е под егидата на "Кметъла" Цонко Цонев и ще се проведе в развлекателния комплекс "Хепи Ленд" с участието на MIRROR, SAINTS 'N' SINNERS, Б.Т.Р., FORGOT THE TEN, ALOGIA и големите хедлайнъри от Германия - PRIMAL FEAR.

   Фронтменът на немската банда Ralf Scheepers съобщи в социалната мрежа "Фейсбук", че вече се е отправил на път към Варна. Очакваме го за поредната ни среща! Това ще е първа фестивална изява PRIMAL FEAR за тази година.

 

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Moshe 27.05.2018 10:47:20 отговори + 0 1
Стигна и пя и изкърти всички мивки. Страхотно шоу направиха PF. Големите групи не правят разлика между 15о човека публика и пълни големи зали и стадиони. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 25.05.2018 09:35:40 отговори + 7 0
Чакаме те, Ралфи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".