RAMPART – с цигулка и контрабас на сцената на 10 януари, намират нов басист чрез коментарите на "Metal Katehizis"

19 дек 2008, 11:45 ч. 353 / 9 17
пред./следв.
RAMPART ще излязат на сцена на 10 януари 2009 г. и с цигулка, и контрабас. Те обещават едно класическо метъл приключение, като концертът в клуб "Toucan Bluzz & Rock", в който участие ще вземат JOHN STEEL и FALLEN ANGELS, ще е под надслов "Heavy Metal Universe".
   Бандата изразява специални благодарности към "Metal Katehizis" за възможността за коментари на сайта, поради големия интерес към групата и последвалата поява на по-сериозен басист в нея – Моребасер. Наскоро обявеният от RAMPART басист няма да участва в групата, поради внезапно изникнали други ангажименти. RAMPART ще представят за пръв път на сцена класическата си песен с цигулки "Age of Steel". Тя ще бъде издадена в предстоящия албум на групата и с партньорството на известен струнен квартет.


Коментари   (17)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


imeto mi ne e vajno 5.03.2009 13:54:14 отговори + 0 0
хмм.. на пръв поглед изглежда интересно да адресираш нещо сам до себе си.. но замисляйки се малко повече и сам ще разбереш че съм прав за вестник Доктор, само че по скоро като клиент на вестника за някоя от рубриките психо болни..
..по лесно от това да обиждаш някого няма, и като цяло замисъла не ми беше да се заяждам с музикално неграмотните, самите рампарт, или пък техните приятели.. просто казах истината, а тя не ви харесвa. ами живейте си тогава в заблуда и озлобени.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Chaos 1.03.2009 10:14:31 отговори + 0 0
Безименни, защо мисля, че последния си коментар си го адресирал до себе си? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

imeto mi ne e vajno 20.02.2009 17:34:42 отговори + 0 0
болен?? .. мисля че съм в цветущо здраве, а ти май си сбъркал сайта, кат си такъв диагностик - ходи пиши във вестник Доктор.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Chaos 17.02.2009 16:15:06 отговори + 0 0
Драги безименен, ти си болен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

imeto mi ne e vajno 18.01.2009 16:54:08 отговори + 0 0
Драги ми смехурко The One, честно да ти кажа започвам вече да те съжалявам.. защото това може и да не е форум, но е място където можеш да си оставиш мнението за ГРУПАТА, а не да го превръщаш в място където чрез обиди да си избиваш комплексите..
И след като ме осветли по въпроса, че не си им приятел или познат - аз пък искам да те осветля по друг един въпрос - ако Рампарт бяха добра бг група както твърдиш, защо не разчитат на подкрепата на феновете като става дума да се гласува за участия на фестивали извън Бг, или пък в Бг, ами разпращат линкове по меилите до всички техни приятели и познати с молба да ги подкрепят..?!
.... Към Моребасер - разбрах те много добре за какво ми говориш, просто имах впредвид че всичко в майспейса е толкова истинско, колкото и приятелите..
а и имайки впредвид как Рампарт действат.. нищо чудно сами да са си се похвалили, или пък техен познат.. кой знае..???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


The One 666 9.01.2009 21:23:55 отговори + 0 0
"името ти не е важно", мнението ти е абсолютно неадекватно и никому ненужно, пък не всички сме музикално неграмотни, както си мислиш. И да - има добри български групи и Рампарт са от тях. Ако държиш да знаеш - не съм им приятел или дори познат. А като не те кефи, "лепи" си нещата другаде. Защото това не е форум, както си се объркал! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Моребасер 9.01.2009 13:08:00 отговори + 0 0
"името ми не е важно", не ти говоря за приятелите в майспейса - прочети пак какво съм писал, провери го и другия път не бъди толкова предубеден и затворен, слънчице-е-е-е :-PPP Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

imeto mi ne e vajno 9.01.2009 12:32:34 отговори + 0 0
Че кой е казал че няма добри български групи? Има, ама Рампарт не са от тях..
А ти не гледай майспейса.. там и 100 групи да са ти в "приятели" - наистина ли са ти такива?? ..
В този форум обаче гледам че да използаш - "злобен" е много фешън.. щом изкажеш адекватно мнение и веднага ти го лепват..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Моребасер 7.01.2009 14:09:16 отговори + 0 0
Ако групата не беше българска, щяхте да се счупите от напревара кой пръв я е открил, повече знае и е слушал за нея и т.н., но понеже са си наши, дайте да оакаме всичко. Кой друг прави нещо подобно?
Най-малкото - влезте в майспейса на Рампарт и вижте линковете към световни сайтове и какво пише в тях за Рампарт - тези хора не са озлобени и потиснати като почти всички тук!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

imeto mi ne e vajno 6.01.2009 15:23:06 отговори + 0 0
За да каже някои че Рампарт му харесват, трябва да си няма хал хабер горкият от музика.. подозирам че The one е някои техен приятел, впуснал се на помощ да защитава пишман музикантите.. но нали за тва са приятелите. И скъпи ми - The one, между злобни плюещи хиени и хора реалисти има огромна разлика..
Пък след време, когато си добиеш и елементарна предсава от музика, може пак да напишеш някои коментар.
А името ми е толкова безименно - колкото и твоето.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


The One 27.12.2008 19:27:59 отговори + 0 0
На мен Рампарт ми харесват. И на баща ми му харесват. И то не заради басиста, които импровизираше неуместно на един концерт. Китаристът мачка. Доколкото разбрах е завършил Музикалната академия и наистина е професионалист. Ако някой се мъчи с неща, които не му се отдават, това са злобните плюещи хиени по тази добра българска група. Предлагам на всички безименни герои да пробват нещо друго - вземете се научете да свирите като него, а после коментирайте. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

imeto mi ne e vajno 23.12.2008 13:51:25 отговори + 0 0
групата е много зле. единствения свестен в нея вече не е там. към останалите от групата - по добре не се мъчете с неща които не ви се отдават.. пробвайте с нещо друго.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asparuh 19.12.2008 21:44:49 отговори + 0 0
аман от смени и интриги,нека наблягат на музиката
дано се постараят и наистина ни изкефят с цигулките(пожелавам им успех)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Headhunter 19.12.2008 13:09:04 отговори + 0 0
Намерил се е очевидно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Heavy Metal Fan 19.12.2008 12:36:34 отговори + 0 0
Дано се намери някой сериозен басист. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


1860 19.12.2008 12:34:22 отговори + 0 0
моребаресере какво? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hard Rock Prujka 19.12.2008 12:26:15 отговори + 0 0
Rampart за нищо ги нямат тия басисти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".