Ross The Boss гостува в София на 28 май

23 апр 2017, 09:24 ч. 2001 / 3 4
пред./следв.

   В социалната мрежа "Фейсбук" се появи инфромция за предстоящо гостуване на бившия китарист на MANOWAR Ross The Boss на 28 май в София. Музикантите, които идват с Ross "The Boss" Friedman, са: бившият барабанист на "Кралете" Kenny "Rhino" Earl, басистът на SYMPHONY X Mike LePond и вокалистът на LET US PREY Marc Lopes. Мястото на събитието ще бъде клуб "Live & Loud" в София. Скоро очакваме и официално потвърждение.

   Събитието ще бъде част европейското турне на Ross The Boss под надслов "The Discipline of Steel", на което ще бъде изпълняван "класически MANOWAR сет".

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Прост българин 23.04.2017 18:43:57 отговори + 6 2
ОК, но да няма 5 подгряващи световнонеизвестни гръцки банди и да е обявено от 20 ч., да почне в 22, гърчолята да се мотат до 01 и Рос да излезе в малките часове на следващия ден. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 23.04.2017 12:24:39 отговори + 5 1
Това определено ще е интересно, особено със сетлист от класически песни. Пък и бих се изкефил да видя отново Майк Лепонд на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BSF 23.04.2017 10:44:03 отговори + 6 1
Сериозно препоръчвам този концерт на всички фенове на 80-тарския Хеви Метъл. Гледал съм Manowar 3 пъти, но енергията на сцената не може да се опре и на малкия пръст на RTB. Вокалистът не е Ерик, но се справя повече от прилично с песните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 23.04.2017 10:08:02 отговори + 7 2
Тц, тц, тц... Дъ дисциплин ъф стийл! Сериозна работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".