SABATON благодарят на българската публика и споделят репортажа на WeRock.bg

30 яну 2015, 21:45 ч. 1495 / 6 4
пред./следв.

   Изминаха почти два дни от последния, засега, концерт на SABATON в София, но отзивите от събитието все още не стихват. Преди броени минути групата благодари на родната публика на страницата си в социалната мрежа "Фейсбук" с публикация, започваща на български език - "Благодарим Ви, приятели от България!". По-нататък Joakim Broden и компания казват: "Гигът в София беше абсолютно вълшебен! Надяваме се всички вие да сте се забавлявали поне наполовина, колкото се забавлявахме ние! Огромни благодарности на всички, посетили шоуто - наистина фантастична публика! Сега се подготвяме за концерта си в Атина. Добре е Гърция да направи същото - ние сме вече на пълни обороти."

   Същевременно SABATON споделят на два пъти днес репортажа на WeRock.bg от гостуването си на 28 януари с DELAIN и BATTLE BEAST. Най-популярният български сайт за рок музика ви предостави над сто снимки от събитието няколко часа след края му, а преди обед на следващия ден бе публикуван и подробният ни репортаж, който вече стана най-четената новина за месеца. 

sabaton facebook



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гаргамел 31.01.2015 15:13:19 отговори + 10 1
Не съм от най-големите фенове на групата, но харесвам доста от песните им и мога да споделя, макар че това не е точно моя стил, че концерта беше ЖЕСТОК! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Николай Томов 31.01.2015 12:11:21 отговори + 10 1
Това е най-доброто събитие от години! Никакви забележки за нищо и към никой. Просто нямам думи да опиша как се чувствам!
Супер организация и супер банди!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 31.01.2015 09:45:46 отговори + 13 2
Няма кво, репортажът е най-добрият до сега! Концертът беше умопомрачителен! Разбихме се като животни и още държи влага! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Daniel 30.01.2015 23:20:03 отговори + 9 3
Sabaton юнаци m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".