SLAYER пускат свой комикс

19 юли 2016, 07:14 ч. 1169 / 3 9
пред./следв.

   Американските траш титани SLAYER, лейбълът им "Nuclear Blast" и издателите "Dark Horse" ще пуснат комикс на групата по-късно тази година. Той ще бъде в три части, първата от които се казва "Slayer: Repentless, Vol. 1". Историята се базира на видеоклиповете, които групата направи към песни от актуалния си албум "Repentless". Автор на комикса е Jon Schnepp. Бандата ще представи бъдещото издание на "San Diego Comic-Con International" на 21 юли. По-долу може да видите двете корици на първата част.

   SLAYER осъществиха петото си гостуване в България преди по-малко от два месеца - на 31 май, заедно с ANTHRAX.

 



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-елек 19.07.2016 10:24:51 отговори + 5 14
После някой фенчета ми споряд,че не били комерс.Не,хич!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

golden 19.07.2016 10:27:15 + 12 0
СпоряД? Каква е тази дума????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 19.07.2016 14:41:26 + 2 3
Нещо лошо в комерса? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 19.07.2016 16:33:06 + 4 0
Има разлика между комерсиални групи без грам покритие и такива, доказали се през годините. Slayer са едни от законодателите в метъла с над 30-годишна история, някои от най-добрите музиканти в жанра, някои от най-добрите албуми в жанра и легиони фенове от цял свят. За тези 30+ не са спрели да се занимават с Истински метъл. И кукли да пуснат, извинени са.

Айде сравни революционери като Slayer, Megadeth, Anthrax с разни бой банди (Asking Alexandria например), които само квичат за разбитите си сърчица това колко мразят света.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!!! 19.07.2016 08:14:13 отговори + 12 0
В Америка шоколадовите яйца са забранени, но оръжие веки може да си купи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 19.07.2016 08:05:54 отговори + 10 8
Твърде кърваво...
Слейър са страхотна банда, но с последните клипове просто се оляха! Лошото са две неща- клиповете са абсолютни близнаци на филмите на Тарантино и за съжаление, няма как да ги припозная като слейърски.
Второто е, че насилието е твърде много и според мен, откровено може да провокира желание за насилие в по- лабилни хора.
Не смятам, че идеята на метъла е в стил "Кръв, черва и гной" да се леят на реки.
Може някои хора сега да вземат да се направят на прекалено демократични и да започнат да се изказват в тяхна защита след това което ще кажа: Слейър се нуждаят от голяма доза цензура!
...Нека, демократичните приказки започнат сега!
/ Само че момчета, не може да заливаш "ефира" с тонове брутално изклани хора и да твърдиш, че това е ОК!/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

критик 19.07.2016 08:29:05 + 11 0
Че тях това ги продава, редом с провокативните антирелигиозни идеологии. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LethianDream 19.07.2016 09:25:47 + 7 1
Е, какви клипове искаш? Цветенца, розови понита и дъгички ли? Само да уточня, че насилието не се провокира от клипове, игри, филми и т.н. Дай да слагаме червена точка и замъглен екран на всяка сцена на насилие във филм/клип.. тогава ще настане голяма мъгла Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 19.07.2016 12:25:10 + 4 1
Няма нищо общо с демокрацията. Слейър винаги са си били такива. Това им е имиджа още от 80-те. Натрупали са милиони фенове с този стил /и с музиката си разбира се/ и никога не са изневерили на себе си. Защо сега да го правят. Ако пък вземат че го направят, ще станат като Металика. А и малко е късно за това вече /да се променят имам предвид/... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".