Слушайте и "The Great Gig in the Sky" (2021 Edit) от предстоящото лайв издание на PINK FLOYD

3 апр 2021, 09:01 ч. 656 / 10 0
пред./следв.

   1990 г., Небуърт, Англия - групи и изпълнители като Paul McCartney, DIRE STRAITS, Phil Collins с GENESIS и PINK FLOYD пресъздават легендарния фестивал от края на 70-те години на миналия век, състоял се на същото място.

   На 30 април за първи път ще излезе "Live at Knebworth 1990" на FLOYD, включващ концерта им от събитието. Изданието ще се разпространява на CD, двоен винил и дигитално. Самият фестивал е тиражиран на DVD, като единствената изява, която излиза като самостоятелно заглавие, е на David Gilmour и компания.

   Вече бяха пуснати онлайн две от изпълненията в диска - "Shine On You Crazy Diamond, Parts 1-5" и "Wish You Were Here". Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате онлайн и нова версия на парчето "The Great Gig in the Sky".

 

 

още за:

Pink Floyd


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".