Слушайте целия нов албум на REDEMPTION

28 юли 2018, 13:01 ч. 670 / 10 3
пред./следв.

   Прогресив метъл бандата от Лос Анджелис REDEMPTION, в която участват китаристът/клавирист Nick van Dyk и фронтменът на EVERGREY Tom Englund, издаде новия си студиен албум, озаглавен "Long Night's Journey into Day", вчера, 27 юли. Това е първа творба на групата с новия ѝ певец. Продуцент е Jacob Hansen (VOLBEAT, PRIMAL FEAR, AMARANTHE, DORO).

   Чрез плейъра по-долу може да слушате онлайн всички песни от творбата:

 

 

още за:

Redemption


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 30.07.2018 12:39:23 отговори + 0 0
Странно звучи с Еклунд на вокалите. Другото, прекалено много ноти - както в предните албуми, всеки инструмент се опитва да вкара повече мелодии за дадено време. Преди това работеше, но вече започва да става предвидимо и клиширано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Granny Gytczckagh 29.07.2018 14:27:27 отговори + 1 5
какъв е този дебел чичо зад микрофоня? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

илиан 29.07.2018 08:33:37 отговори + 3 2
Няма го Рей и музиката звучи по-съвсем различен начин, за съжаление... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".