SODOM пускат юбилейно издание на "Obsessed by Cruelty" на винил

16 фев 2016, 22:38 ч. 829 / 9 4
пред./следв.

   През 1986 г. германските траш метъл класици SODOM издават две различни версии на дебютния си албум "Obsessed by Cruelty". Едната излиза чрез "Metal Blade Records" в САЩ, а другата - чрез "Steamhammer" в Германия. През март, по повод 30-годишнината на творбата, ще излезе специално юбилейно издание на винил, което ще събира двете версии. Материалът е ремастриран, като това ще е поява на винил на "Obsessed by Cruelty" за пръв път от 1986-а насам.


още за:

Sodom


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ЕдинЧовечеЦ 22.02.2016 18:49:02 отговори + 1 0
Ако не дойдат, понеже мистър Гани Куршумов, остави горчива нотка в Содом от последното им гостуване, след като не им плати, то поне може да ги гледаме в Румъния на 21.05.2016 г.! А плочата е задължителна за всеки фен на бандата! Хейтърчетата да го... Знаят какво ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 17.02.2016 23:48:58 отговори + 2 0
Аз съм на 44 години и си спомням отлично, че този албум на Содом беше голяма сензация! Вярно е, тогава Слейър имаха вече трети албум, Криейтър- два, а Дистракшън два и един сингъл, но Содом определено се открояваха от всички банди по това време! Аз им бях голям фен. И все още ги харесвам... С удоволствие ще си купя ремастера на албума. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оня 17.02.2016 11:32:50 отговори + 1 8
През оная работа са ми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

април 17.02.2016 07:52:51 отговори + 6 3
През март юбилейно издание, през май да дойдат и тук за концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".