Стенли и JEREMY? с общ концерт на 25 октомври в София

24 окт 2014, 13:39 ч. 443 / 3 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Стенли ще се появи отново на клубна сцена тази събота – 25 октомври. Изпълнителят ще бъде с група на живо, като част от музикантите зад него са членове на нашумялата през тази година инди-рок формация JEREMY?. Освен това, самата група ще направи отделни собствени сетове, като част от цялостното събитие, което се осъществява под шапката на серията Rock’N’Roll Live Night. Концертните вечери са вече традиционни за клуб Терминал 1 (ул. Ангел Кънчев 1) и се провеждат почти всеки уикенд.

Шоуто на 25 октомври ще потече в три лайв части. В 22:30 на сцената ще се качат JEREMY? за своя първи 40-минутен сет. В 23:45 е началото на концерта на Стенли – в рамките на малко над час публиката ще може да чуе много от любимите песни на изпълнителя – „Обсебен“, „Стар парфюм“, „Пътят към храма“, „Дъвка балон“, „Как се казваш“, „Следи“, „Да летим над града“ и много други, плюс някои от класиките на Тангра, като „Жулиета“ и „Бъди какъвто си“. Концертната вечер обаче няма да приключи с това – следва втори сет на JEREMY?, който ще стартира в 01:45 ч. По време на цялата нощ – от отварянето в 21:00, по време на паузите, както и след изпълненията на живо, музикалната селекция ще бъде подбирана от Shakermaker и екипи на Terminal 1 и Строежа.

Билетите за съботното събитие са на символичната цена от 5 лв. и се разпространяват в мрежата на Eventim.bg, както и на място на входа на клуба. За желаещите да подсигурят предварително присъствието си, ето и касите - Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Терминал 1, също така и онлайн чрез сайта на компанията.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


коментирай 24.10.2014 21:02:31 отговори + 2 3
моля werock да не публикуват подобни маркетингови съобщения с излишен ПР на клуб, който в конкретният случай продава чалга. Кви са тия пет кнта вход за изпълнтел, който се смята легенда на бг рок? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ти си 25.10.2014 02:59:45 + 3 1
Смешник Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".