Тази неделя във "Фрактура" по телевизия "Диема"

28 май 2010, 07:40 ч. 168 / 12 2
пред./следв.
На 30 май (неделя) в специализираното предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на BULLET FOR MY VALENTINE, Y&T и BLACK HOLE. Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанaт ЕПИЗОД, които ще представят новото си DVD, а СЕПУКО 6 и ЮВИГИ ще промотират новите си албуми. Зрителите ще видят две концертни изпълнения на възродените EXTREME и ще си припомним какво казаха SAVAGE GRACE при първото си гостуване в България. Клипове и концертни песни на SUFFOCATION, EX-DEO, DEFTONES, SEPULTURA, Billy Idol, AC/DC, MNEMIC и KREATOR също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 01:30 ч.

   За повече информация посетете: myspace.com/frakturashow.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mustaine 30.05.2010 18:28:57 отговори + 0 0
Нека да е от 22.00 пак....кви са тия зомби часове Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Д-р тарибо 29.05.2010 22:07:44 отговори + 0 0
Всичко е страхотно,но много късно е вече това предаване. Не мога да го издържа до край,защото ми се доспива а и на другия ден съм на работа и шанса да се оспя е голям. Повторението в петък пък е още по-късно а и аз в петък след дадената работна седмица съм убийствено изморен и съвсем не мога да го гледам това предаване. Дано да го направят в малко по-ранен час,защото съм сигурен че не съм единствения дето няма възможност да го гледа поради късния часови диапазон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".