TERRAVORE разкриха заглавието и списъка с песни на новия си албум

30 юни 2017, 14:50 ч. 844 / 9 3
пред./следв.

   Варненската траш метъл банда TERRAVORE подготвя първия си дългосвирещ албум. За момента са готови ударните партии и ритъм китарите. В скоро време се очаква да бъдат записани и останалите инструменти и вокалите. За миксирането и мастерирането ще се погрижи Марин Маринов. Записите се осъществяват във варненското студио "PlayGround" с помощта на Тодор Войнски, Атанас Мачев и Марин Маринов от група ABADDON. Албумът ще се казва "Unforeseen Consequences" и ще съдържа девет песни. Ето имената им

01. Lethal Vaccine
02. Starkiller
03. Vigor Leech
04. Scaphism
05. Terror Doctrine
06. Carbonized Corpses
07. Of A Dying World
08. Catatonia (Instrumental)
09. Spectrum Of Death (Unforeseen Consequences)

 

   Антон Атанасов от "Oldschool Crew" работи по обложката. Албумът ще бъде издаден от българо-амерканският лейбъл "Stormspell Records" на физически носител. Очаква се творбата да се появи през есента.

   В други новини, TERRAVORE ще вземат участие на румънския фестивал "Rockstadt Extreme Fest", като ще свирят на основната сцена (11 август). На събитието ще вземат участие и две други родни банди - LAST HOPE и GRIMAZE.

 

още за:

Terravore


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Лъчо 3.07.2017 17:26:33 отговори + 2 0
Когато излезе тавата искам да ми запазите плоча, касетка, дикс, плакат, блок номер 4, тетрадка, фанелка, потник и суитчер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 6.07.2017 01:12:23 + 3 0
Ще бъде запазен и мотокара зад 033 блок в люлин! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blasphemer Panzer 30.06.2017 14:57:59 отговори + 17 0
Познавам ги. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".