Tommy Karevik напуска SEVENTH WONDER

13 юни 2023, 06:34 ч. 696 / 10 3
пред./следв.

   Вокалистът Tommy Karevik напуска шведската прогресив метъл банда SEVENTH WONDER. Певецът, който се присъедини към американците KAMELOT през 2012 г., разпространи съобщение, в което надълго обяснява решението си.

   Karevik казва, че SEVENTH WONDER завинаги ще останат много важна част от живота му, че е обмислял внимателно решението си, както и че то се е оказало по-трудно отколкото е очаквал. Фронтменът споделя, че не е човек, който се предава лесно, но е достигнал момент, в който трябва да вземе правилно решение и то е да продължи напред извън бандата, в която участваше от 2005 г. насам.

   Tommy благодари както на феновете, така и на колегите си в SEVENTH WONDER и уточнява, че между него и останалите музиканти няма никакви лоши чувства. От групата коментират, че вече пишат материал за нов албум и ще започнат търсенето на заместник, с когото да продължат напред, веднага. 

 

kamelot



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Освалдо 18.06.2023 00:33:45 отговори + 0 0
Отдавна мисля, че е време seventh wonder да си намерят дет метъл вокал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

птеродактил с ориз 14.06.2023 07:27:23 отговори + 1 0
Очаквано. Но нито един албум на Kamelot с него не може да се сравнява с Mercy Falls. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

German 13.06.2023 17:12:03 отговори + 2 0
Гласът на Томи е емблемата и запазената марка на SW и всеки запознат с тяхната музика го свързва със SW (по аналог - Рой с Kamelot). Любима банда! Много тъжно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".