Турнето на АХАТ и Joe Lynn Turner започва тази неделя

5 сеп 2023, 13:20 ч. 902 / 19 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Остават броени дни до старта на Rock & Roll Forever Tour, който ще премине през шест български града, а именно:

10 септември – Велико Търново, Летен театър
11 септември – Русе, Летен театър
12 септември - Верна, Летен театър
14 септември – Бургас, Летен театър
15 септември – Пловдив, Летен театър, парк „Бунарджика“
17 септември – София, клуб Joy Station

Концертът във всеки град ще започне точно в 20 ч. и ще продължи повече от два часа. Група АХАТ ще забият първо най-жестоките си парчета, а след това ще останат на сцената заедно с легендата Joe Lynn Turner, за да изпълнят най-големите хитове на Rainbow и Deep Purple.

Притежателите на VIP билети ще имат достъп до обособена зона с отделен вход и перфектна видимост към сцената. На разположение на всички ще има достатъчно барове, където ще се лее бира на корем.

Ако все още не притежавате билет за някой от концертите, може да се сдобиете с такъв като влезете на www.sme.bilet.bg и изберете съответния концерт или посетите каса на Fast Pay или магазини „На тъмно“.

Цената на стандартен билет е 60 лв. до деня на концерта, а след това се променя на 70 лв. VIP билетите са на постоянна цена от 80 лв.
* Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител.

Очакваме ви!

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".