TWISTED SISTER ще обявят официалните си планове следващата седмица

29 мар 2015, 10:04 ч. 776 / 6 3
пред./следв.

   Останалите след смъртта на барабаниста A.J. Pero четирима членове на TWISTED SISTER съобщиха, че са прекарали два "много емоционални" дена с близиките на починалия си колега, след което са се събрали, за да обсъдят бъдещите си планове. Те ще бъдат анонсирани официално следващата седмица. Малко след неочакваната кончина на музиканта фронтменът Dee Snider заяви, че групата ще продължи да изнася концерти, като вероятно част от приходите ще бъдат дарявани на семейството на Pero. Малко по-късно обаче китаристът Jay Jay French каза, че може би е време TWISTED SISTER да помислят и за раздяла. 

   Както знаете, очакваме бандата отново у нас като хедлайнър на втория ден (28 юни) на фестивала "Kavarna Rock" (поръчай билет онлайн).

 

още за:

Twisted Sister


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 30.03.2015 16:45:46 отговори + 0 0
Ще дойдат. 100% го вярвам! Договорите са си договори, Снайдър си е добър бизнесмен. Концертен барабанист ще намерят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DSD 29.03.2015 13:11:20 отговори + 2 0
Да дойдат и да се разделят след това! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

....... 29.03.2015 11:14:22 отговори + 2 0
А не! Да казват по-бързо дали ще остават заедно или не, че билет само за Hammerfall не си струва! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".