В края на май на българския книжен пазар излиза официалната биография на QUEEN

12 май 2023, 16:08 ч. 507 / 10 0
пред./следв.

   Издателство "Сиела" разпространи следното съобщение:

В края на май сме подготвили истинска рокендрол изненада за почитателите на легендарните Queen! На български език със специален предговор от Брайън Мей очаквайте официалната биография „Queen: Как започна всичко“ от двама експерти на тема британската група и техни най-запалени фенове – Джаки Смит и Джим Дженкинс!

Поръчайте предварително в превод от Коста Сивов и с адаптация на оригиналната корица на Ruth Keating от Fidelia Kosseva.

„Тази книга е наслада за всеки, който се интересува от историята на изключителния феномен Queen.“ – Брайън Мей

Официалната биография на легендарната рок група Queen излиза за първи път през 1992 г. – малко след смъртта на Фреди Меркюри. Книгата съдържа огромно количество информация за музикантите и проследява тяхното невероятно, изненадващо и главозамайващо изкачване към върха, без да скрива проблемите между тях, сблъсъците със звукозаписни компании, както и някои забавни, но и скандални истории, в които са били замесени.

Двадесет години по-късно Брайън Мей и Роджър Тейлър съдействат за издаването на това ново, допълнено и редактирано издание, съдържащо още повече снимки, факти и откъси от ексклузивни интервюта с музикантите, както и предговор от самия Мей.

 

queen book bulgaria

още за:

QueenCiela


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".