Вижте "e-card" на новото DVD на LACUNA COIL

12 ное 2008, 15:06 ч. 122 / 3 4
пред./следв.
Следвайки тази връзка, може да разгледате "e-card" на новото, първо в историята на групата DVD на LACUNA COIL "Visual Karma (Body, Mind and Soul)". То е насрочено за издаване в САЩ на 25 ноември от "Century Media Records", като вече е на европейския пазар. Пълни подробности за него ви съобщихме тук.

още за:

Lacuna Coil


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


EnergY 13.11.2008 09:46:12 отговори + 0 0
Дам, ще си го дръпна от Замундата. Ама малко по-късно. Сега си дръпнах целия на Сатирикон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.11.2008 22:40:15 отговори + 0 0
Сатире, давай го малко по-скромно... хората ще си купуват, когато си искат и от където(!) си искат и ако искат ще си тегляг (щом може - що не). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 12.11.2008 16:14:07 отговори + 0 0
Възможно е :-)
А има и дискове, които излизат на 15 различни дати в различните региони. Но, общо взето - все едно, нали така или иначе народът "ей сега ще ги дръпне от Замундата" ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lacuna_coil 12.11.2008 15:48:49 отговори + 0 0
DVD-то вече излезе в Европа.Тази дата е за Щатите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".