Вижте концертното видео на SOULFLY "Superstition"

18 юли 2023, 07:34 ч. 420 / 7 1
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн официалното лайв видео на SOULFLY "Superstition". Песента беше първи сингъл от актуалния албум на групата "Totem", който излезе през месец август 2022 г. Кадрите са заснети на концерт на бандата в Нидерландия. Автори на клипа са Costin и Olivia Chioreanu.

   Както знаете, SOULFLY ще гостуват отново в България и за първи път в Пловдив по-късно този месец. Концертът им ще бъде в Летния театър в Града на тепетата на 29 юли (поръчай билет онлайн).

 

soulfly

още за:

Soulfly


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mosher 18.07.2023 11:56:37 отговори + 3 1
Да се стяга Макс! Стига с тези излагации. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".