Вижте новия видеоклип на ODD CREW "Wings on a Burning Wind"

21 юли 2023, 10:04 ч. 495 / 4 3
пред./следв.

   Както знаете, ODD CREW ще издадат новия си, седми албум "Dark Matters Part II" през тази есен. Първият сингъл от предстоящия диск е вече онлайн. Песента се казва "Wings on a Burning Wind", а по-долу можете да гледате и официалния видеоклип към нея. Режисьор и главен оператор отново е Петър "Българевеца" Димов от "DarkWhite Vision", с когото бандата работи по клиповете и в "Dark Matters Part I". От групата коментират:

Чувстваме се изключително вдъхновени и въодушевени от съвместната ни работа с режисьора Петър "Българевеца" Димов. С него вибрираме на едни честоти и процесът по създаването на видеоклиповете върви изключително гладко, като надграждаме всичко заедно. Песента "Wings on a Burning Wind" има много емоционален заряд за нас. Още повече, че хорът в края на парчето е записан с гласовете на наши близки приятели, които веднага се отзоваха и с огромно удоволствие се включиха.


   ODD CREW ще отпразнуват 25-ата си годишнина на сцена с концерт на 1 август. Той ще се състои на столичната открита сцена "Маймунарника" и ще е в две части - "акустична" и "електрическа". От бандата обещават и новият сингъл "Wings On A Burning Wind" също да бъде представен на живо за първи път. Билетите се продават в системата на "EpayGo" и на всички каси на "EasyPay" в страната. Входът за деца до 10 г. ще е свободен.

 

odd crew

още за:

Odd Crew


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CoreyT 24.07.2023 09:37:23 отговори + 0 0
Подкрепям двете мнения отдолу и с двете си ръце!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Митьо Пищова 22.07.2023 00:31:38 отговори + 3 0
Извънземна работа. Мисъл, душа, емоции, всичко е вложено в това парче. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Expresser 21.07.2023 11:05:36 отговори + 13 1
Поздравления на режисьора на клипа и на бандата за това, което ни представят. Можело и в България да се правят стойностни неща. Много по-добро, отколкото ни представят някои западни банди в момента. Песента е страхотна - а за солото просто нямам думи, настръхнах! Продължавайте в същия дух да радвате хората с музиката си - в крайна сметка, нали това е смисълът. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".