Вижте новото лирик-видео на HELLOWEEN "Mass Pollution"

30 юли 2021, 21:41 ч. 946 / 8 5
пред./следв.

   Германските метъл легенди HELLOWEEN издадоха дългоочаквания си реюниън албум с участието на Kai HansenMichael Kiske и Andi Deris на 18 юни.

   Както знаете, творбата е едноименна и включва 12 песни в стандартния си вариант. Догодина очакваме HELLOWEEN за втори път в България в олстар състава им, за да преставят диска на живо (поръчай билет онлайн).

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалното лирик-видео към едно от парчетата в албума. Песента се казва "Mass Pollution".

 

 

helloween

още за:

Helloween


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Nickot 2.08.2021 21:44:22 отговори + 4 0
Аз не хейтвам, просто изказвам мнение. Фен съм на Киске , но ми ясно че Дерис е по добър композитор. Въпреки това Мass pollution и Raise without chains доста отстъпват на Save my hide като текст и музика и са пълнежи на 100%.Вайки като основен двигател , можеше да даде и малко повече от себе си, Robot King малко издиша и ми идва доста писклива.Kай му трябваше малко повече участие , той е страхотен музикант, едва ли някой не го уважава от пишещите тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 2.08.2021 11:55:56 отговори + 6 2
Фен съм на Дерис, но тази песен е абсолютен пълнеж , една от най-слабите в албума.....а ''клипа'' оставям без коментар ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nickot 1.08.2021 00:35:54 отговори + 5 0
Тази песен е пълнеж мисля аз .Имам резерви към този албум, въпреки високите оценки от критиката и високите места в класациите.Излушах го достатъчно пъти , не е лош но не ме грабва напълно. Следя групата от 1988 г ,да предпочитам Хансен/Киске ерата, не смятам , че Chameleon е слаб албум в никакъв случай.И въпреки всичко се радвам , че има такава химия между музикантите и че продължават напред! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 1.08.2021 10:29:25 + 4 6
Колко интелигентно изказано отрицателно мнение! Изобщо не го подкрепям, защото и песента, и албумът ми харесват, но е прекрасен пример как можем да бъдем критични без да сме груби. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 2.08.2021 11:37:13 + 2 0
Все пак песента е изцяло на Дерис, другите нямат участие в композирането. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".