Вижте новото видео на P.I.F. "Огън"

27 фев 2017, 14:28 ч. 1435 / 9 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На специална промоция и последвал концерт в събота вечер в Sofia Live Club група P.I.F. представи новото си видео към песента “Огън”. То е заснето в един кадър на улицата от екипът на PREMIERstudio с режисьор Николай Мутафчиев. Негова е идеята видеото да бъде изключително семпло, стилно и нежно, а ролите в него да бъдат поверени на едни от най-известните ни актьори – всички до един татковци. Във видеото участват: Любо Нейков, Станимир Гъмов, Александър Сано - Среброто, Румен Угрински, Кръстьо Лафазанов, Силвестър Силвестров, Китодар Тодоров, Гергана Стаменова, Радост Пенева, Димо Стоянов и малката Ая. Песента “Огън” е посветена на дъщерята на Димо - Ая и е част от последният албум на бандата “P.I.F. 5“.

При първото си показванe пред публика видето бе посрещнато много добре. След като бе качено и в интернет вече се радва на хиляди гледания и много позитивни отзиви и коментари.

На премиерата на “Огън” в събота вечер присъстваха някои от участниците - Станимир Гъмов, Румен Угрински, Гергана Стаменова /Playmate 2017 /2 място/, режисьора Николай Мутафчиев и много от верните фенове на P.I.F. Последвалият специален концерт на бандата бе много емоционален и съдържаше много различни песни от редовните сетове на бандата. На сцената на Sofia Live Club по време на емблематичната “Приказка” Станимир Гъмов прикова погледите към себе си с уникална актьорска и музикална импровизация.

Вижте видеото тук.

 

 

още за:

P.i.f.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mefisopel 3.03.2017 18:26:59 отговори + 0 1
Ного долро видео, слаба песна, както обикновено от ХиВ... #bylgarskataestrada.com
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 27.02.2017 22:43:39 отговори + 4 4
Според мен песента е страхотна, както и видеото към нея

(да не повярва човек, че е снимано в София)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dante 27.02.2017 16:40:22 отговори + 6 4
Не знам за вас, но аз дълбоко съжалявам, че се подложих на това да пусна въпросното видео, респективно песен. Отврат! Балада НЕ значи лиготия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".