Вижте първа снимка на James Hetfield като полицай във филма за Тед Бънди

14 фев 2018, 08:44 ч. 2117 / 9 6
пред./следв.

   Вчера ви съобщихме, че фронтменът на METALLICA James Hetfield ще направи дебют на големия екран с епизодична роля в биографичен филм за серийния убиец Тед Бънди. Музикантът ще се превъплъти в пътния полицай Боб Хейуърд в лентата със заглавие "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile". Това е първият служител на реда, който е арестувал престъпника.

   Във филма ще участват и Зак Ефрон, Джим Парсънс и др. Режисьор е Джо Берлинджър, който е ко-продуцент и режисьор на документалния филм "Metallica: Some Kind of Monster".

   По-долу може да видите първа снимка от продукцията на филма с Hetfield в ролята на полицай. Фотосът бе споделен от режисьора в социалните мрежи.

 

още за:

James Hetfield


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Trapeze 15.02.2018 16:48:10 отговори + 3 0
Хубава роля. Хем малка, като за новак, хем на важен герой. Сержант Боб Хейуърд е доста известен сред хората, които се интересуват от случая Тед Бънди. Бил е пътен полицай, изобщо не му е било работа да преследва костенурката на Тед Бънди, въпреки че му се е сторила подозрителна, но все пак го е направил, и е можел да си навлече големи неприятности, ако по случайност не са се появили негови колеги, които да го подкрепят. И благодарение на това събитие сигурно са спасени доста човешки животи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 15.02.2018 14:35:23 отговори + 2 0
Е, че доста му ходи. Може да направи кариера в киното, ако му се отдава актьорството. Хем е достатъчно известен за да бъде гледан. Няма нужда от реклама... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 14.02.2018 19:11:08 отговори + 5 0
Това ми напомня за "Metal Militia" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sic 14.02.2018 17:53:42 отговори + 2 0
Отива му. Явно са го мацнали по ръцете, че май имаше татуировки там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

комисара трашър 14.02.2018 09:12:43 отговори + 15 2
убавец.....я ми кажи ти къде беше на тази дата в еди си колко часъ.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


тцъ 14.02.2018 09:55:31 + 15 0
Това е пътен полицай. Той не води разпит. Разпитите ги водят инспектори/детективи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".