Вижте веселите истории на Васко Катинчаров, разказани за "Пентхаус"

11 юли 2010, 19:55 ч. 1152 / 11 18
пред./следв.
В юлския брой на българското издание на еротичното списание "Пентхаус" се намира интересен материал, свързан с метъл музиката, чийто автор е... водещият на "Фрактура" Васко Катинчаров. Той бе така любезен да ни предостави своята публикация, която попълва раздел "Статии" на KATEHIZIS.COM с доста забавни случки от дългогодишната кариера на г-н Катинчаров. Герои са редица от гостивалите в България известни чужди музиканти през последните 10-ина години, когато със събуждането на концертния живот у нас неизбежно са зачестили и веселите случки около тях.


Коментари   (18)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен...Но Красив 13.07.2010 02:22:34 отговори + 0 0
Мерси мнгоо на Katalyst беше ми интересно да прочета и другото А статийките са си яки прочетете ги ще се посмеете ^_^ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пак Язе! 12.07.2010 21:11:05 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-07-12 15:55:55
чикия точно като за Penthouse. и наистина все едно ги е разказал човек който няма нищо общо с писането, медиите и тн. много много много слабо
-----------------------------------------------------
А ти какво разбираш от медии и от писане?
Ако си по-добър - докажи го.
Ако имаш по-добри медиийни изяви - покажи ги.
Само по този начин разбирам критиките, останалото е кал от злоба и завист.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе! 12.07.2010 21:07:03 отговори + 0 0
Chernogled - 2010-07-12 13:36:46
нищо интересно - евтин PR, на какво ли толкова се смее втория коментатор?

Смея се защото имам въображение, виждам комичното в дадени ситуации. Познавам Васко и маниера му на поднасяне на нещата, което също е част от забавата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.07.2010 15:55:55 отговори + 0 0
чикия точно като за Penthouse. и наистина все едно ги е разказал човек който няма нищо общо с писането, медиите и тн. много много много слабо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ставрогин 12.07.2010 14:09:54 отговори + 0 0

They're all in Penthouse now
Or Playboy magazine, million dollar stories to tell
I guess Warhol wasn't wrong
Fame fifteen minutes long
Everyone's using everybody, making the sale
Така е то ..... само дето тук не иде реч за милони а за жалки стотинки, вероятно !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


borknagar 12.07.2010 13:51:03 отговори + 0 0
Тук само някакви крайни мнения, ту хубаво, ту тъпо...еми повечето истории от тези са известни, тъй като ги е разказвал по интервюта, но определено са предадени по забавен начин и ако наистина напише книга, ще съм заинтересован да я прочета Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.07.2010 13:43:30 отговори + 0 0
Браво

супер историй
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Chernogled 12.07.2010 13:36:46 отговори + 0 0
нищо интересно - евтин PR, на какво ли толкова се смее втория коментатор? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 12.07.2010 13:36:16 отговори + 0 0
@ Анонимен - 2010-07-12 11:35:51
хайде, сигнално жълто и в рока! лош стил на писане и евтини истории... след гей книгата на ицо петров книгата на катинчаров за задкулисието на рока ще е поредния жълто-кафяв шедьовър

Никога ли през мизерния ти кратък живот не са ти казвали, че си **** парче?

Евала на Васко:-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.07.2010 11:35:51 отговори + 0 0
хайде, сигнално жълто и в рока! лош стил на писане и евтини истории... след гей книгата на ицо петров книгата на катинчаров за задкулисието на рока ще е поредния жълто-кафяв шедьовър
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


wolf 12.07.2010 10:04:39 отговори + 0 0
Само на мен ли ми се види много сбито? Оправдано е де, все пак сигурно е имало лимит на обема, обаче в този вариант нещо не ме кефи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

диляна 12.07.2010 01:37:51 отговори + 0 0
единствения човек на който завиждам ! евала, дано наистина издаде книга Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Katalyst 12.07.2010 01:33:36 отговори + 0 0
От facebook-a на Катинчаров, понеже е по темата..

Добре помня онзи ден в началото на месец юни 98-ма, когато отидох за първи път в телевизия ММ. На вратата ме посрещна водещата Нели Ифандиева, която след като ме изгледа с любопитство, заключи със сериозен глас: Абе, ти май не си педал? Замълчах си, защото не знаех дали това е плюс или минус в онзи момент. С малко побутване от мои приятели, в края на месец юни, започнах да водя предаване за рок музика, което гордо нарекох Фрактура. И каква стана тя, вече цели 12 години разпространявам аудио-визуалния тероризъм над смирените телевизионни души. Кой би могъл най-добре да представи предаването от мен самия. Моя беше идеята да си направя авто-интервю за Penthouse. Дали е тъпо да си направиш сам интервю? Да, тъпо е! Доста. За това ето го и самото него:

Как ти мина първия ефир. Спече ли се могъщо?

Бях се подготвил добре. Четох преди ефир разни неща, бях тренирал. Свърши предаването, което беше наживо, и шефът идва и ми казва ехидно: “Мойто момче, ако още един път говориш повече от 3 мин. в ефир си събираш партакешите и да не съм те видял повече”. Стимулира ме човека, демек.

Как възприемаха в началото родителите ти, твоите телевизионни занимания?

Майка ми ми каза обнадеждително: “Браво сине, много се гордеем с теб, но кога ще си намериш и работа? Аз си отмъстих накрая на месеца, когато си взех заплатата от 6 лв. на предаване. Накрая на първия си месец в ММ се прибрах вкъщи и ударих 24 лв. на масата с думите: “Нещо да кажете, а?”

Кои са забавните случки, които винаги ще помниш от периода ти в ММ?

По време на предаването задавахме въпрос с награди. Вариантите бяха отговор “А” и отговор “Б”. В един момент ми се обажда едно момиче в ефир и ми вика: “Васко, мисля, че... е “Б-ъ”. И аз започвам да се смея с репликата: “Мислиш или наистина ебеш? Друг път ми звъни един и ми вика искам да ми пуснеш нещо на Мишо Шамара. Аз му отказах любезно, защото това все пак е предаване за рок музика. Той затвори и след една минута, явно измислил отмъщение, ми звъни пак с думите: “.. и да знаеш, че си един шибан дюстабанлия”. А аз седя с едно тъпо изражение и не мога да осмисля откъде го измисли това този човек. Друг път ми падна гласа и добросъвестни колеги ме посъветваха да пия мляко със сода и мед. Хвана ме свирепо разстройство в ефир. Разпитвам си едни гости в студиото, а чудовището напира...

За тези 12 години ефир кое е било най-трудното ти предаване?

За съвсем кратко време предаването се излъчваше във вторник вечер. Първият ми ефир в новия ден се падна на 11 септември 2001 г. Целият свят гледа CNN и падащите кули в Ню Йорк, а аз трябва предаване да водя. Почвам едно интервю с един татуист който ми отговаря почти само с “Да” и “Не” на въпросите и аз по едно време казвам на зрителите: “Май, сме на прага на Третата световна. Я да гледаме Slayer и ако не е свършил света ще се видим другия вторник”.

Кога усети, че Фрактура има реално влияние върху хората?

Някъде в първите години на новото хилядолетие отивам на една сергия за пиратски дискове на площад Славейков. Продавачът ме посреща с широка усмивка и думите: “Братле, откакто почна да пускаш Nightwish във Фрактура не можем да насмогнем на търсенето на техни дискове. Пускай повече, че и ние трябва да ядем”.

Кое те дразни, когато трябва да обясняваш на някой защо на 33 г. още се занимаваш да правиш предаване за рок музика?

Сядам на някаква маса и в един момент ме питат с какво се занимавам. Казвам им, а те обикновено констатират: “Еми хубаво...”. Демек, докато наборите ти правят пачка ти се занимаваш с глупости. Ама нещата понякога въобще не са такива каквито си ги представят.

Какво си каза, когато закриха ММ през април и премести Фрактура в ефира на Диема?

Всичко върви по план. Време е да направя следващите 12 години в ефира на друга телевизия.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.07.2010 01:25:30 отговори + 0 0
Страхотна статия е.За 4 или 5 път я чета и не ми омръзва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sic 11.07.2010 23:42:39 отговори + 0 0
ебаси пича Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Grosskopf 11.07.2010 23:38:21 отговори + 0 0
Васе, издавай книгата брато, ще стане бестселър))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе! 11.07.2010 20:39:11 отговори + 0 0
Въпреки, че историите са доста сдържани и стилизирани, смях се от сърце. Васко е много колоритен човек, от когото можеш да чуеш бая цветисти епитети. Сигурно написаното е редактирано поне 10 пъти, за да добие този вид (и все пак да се вмести в определения обем). Надявам се да си записва всички тези случки и някой ден наистина да издаде книга/и с тях. Мисля, че ще се окаже страхотно четиво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.07.2010 20:20:30 отговори + 0 0
хаха...завиждам му на Васко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".