Вижте видеоклипа на MAGNUS ROSEN BAND "Glitter and Blood"

25 мар 2023, 12:03 ч. 511 / 14 0
пред./следв.

   Бившият басист на HAMMERFALL Magnus Rosen ще издаде новия албум на своята MAGNUS ROSEN BAND "It's Time to Rock the World Again" на 21 април. Музикантът сподели, че с диска ще отбележи десетилетието, прекарано в редиците на HAMMERFALL, като включи и няколко песни на групата. Rosen допълва, че "сваля шапка" на бившите си колеги и феновете за оново време.

   Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към първия сингъл от творбата. Парчето се казва "Glitter and Blood".

 

magnus rosen



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".