Вокалистът на THE EXPLOITED е в болница в тежко състояние

10 апр 2017, 17:49 ч. 2865 / 1 3
пред./следв.

   Фронтменът на британските пънк легенди THE EXPLOITED Wattie Buchan е бил приет в болница в петък, 7 април, докато бандата е била в Белгия по време на европейското си турне с THE CASUALTIES и CODE RED. Според официално съобщение на бандата, певецът има тежки сърдечни проблеми и бил на прага на смъртта.

   Вокалистът е изразил желание THE EXPLOITED да продължат обиколката без него и така групата ще се изявява с гост-певци от THE CASUALTIES и др. групи.

   През 2014 г. на Wattie бе поставен четворен байпас, след като получи сърдечен удар на сцената. Тогава му отне около година да се възстанови и да се завърне на сцената. Дали и кога Buchan ще може да изнася отново концерти, предстои да разберем.

 

the_exploited_press_4



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванко от Монтана 10.04.2017 22:04:58 отговори + 0 7
Имай новият им албум който бе предназначен за лятото на 2015 едва ли ще види бял свят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Имам 11.04.2017 07:36:59 + 5 0
Какво да имам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жон Снол 10.04.2017 17:57:54 отговори + 0 12
Кукли и лютеница Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".