Вокалистката Pamela Moore ще пее с QUEENSRYCHE с Todd La Torre

10 окт 2012, 11:56 ч. 377 / 10 3
пред./следв.
Раздялата на QUEENSRYCHE с емблематичния им вокалист Geoff Tate все още е актуална тема. По-точно - споровете за името на групата, които предстои да бъдат разрешени от съда. Същевременно останалите музиканти продължават дейността си с вокалиста Todd La Torre, а Tate подготвя юбилейно турне с "all-star" състав на QUEENSRYCHE за догодина. Говерейки за QUEENSRYCHE и за емблеми, не можем да пропуснем "Sister Mary" - певицата Pamela Moore, която е част от семейството на групата от 1988 г. насам и шедьовъра "Operation: Mindcrime". Тя често се появява и на концерти на групата, гледахме я и в София през 2004 г. при първото гостуване на QUEENSRYCHE у нас.

   На 27 октомври на концерт в Снокалми, Вашингтон Pamela ще пее с версията на QUEENSRYCHE с Todd La Torre (двамата са на снимката). Дали това може да се приеме като взимане на страна в спора? Бъдещето ще покаже с по-голяма сигурност...
todd la torre, pamela moore


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Yanni 11.10.2012 20:15:37 отговори + 0 0
Kill Mary? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dr_X 10.10.2012 20:12:29 отговори + 0 0
Kill her! She`s a risk! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.10.2012 12:24:17 отговори + 0 0
Ми нормално, това все пак в КР Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".