Все по-често забелязват самолета на IRON MAIDEN в различни държави

8 яну 2008, 16:25 ч. 240 / 5 8
пред./следв.
В навечерието на Нова година една новина обиколи рокаджийска България - "Bruce Dickinson докара със самолет Eric Adams и Joey DeMaio във Варна". И наистина - преди концерта на 31 декември в Каварна на летището на Морската столица кацна аероплана, специално пригоден за предстоящото турне на "Девиците" "Somewhere Back in Time World Tour 2008" (виж). Но така и не се разбра някой да е видял лично вокалиста на MAIDEN в пилотската кабина или извън нея. Всъщност, това е самолет на авиокомпанията "Astareus", който е специално пригоден за започващото другия месец турне, но изпълнява и редовни пътнически полети. Логично е не винаги возилото да бъде управлявано от Bruce Dickinson, въпреки че той работи и като пилот, но сега е по-вероятно да е зает с репетиции за концертите. Същевременно на официалния сайт на MAIDEN бе открита секция, където ще се публикуват снимки на фенове, които забелязват и успяват да снимат самолета в различни държави. Тя се намира на този адрес и вече се попълва с фотоси, но никъде там не се споменава, че самолетът се управлява от Bruce.


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


maiden 9.01.2008 19:15:52 отговори + 0 0
сигурно е моят самолет.и аз сьм му сложил сьщите надписи)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 9.01.2008 12:31:47 отговори + 0 0
Много фенове са видяли самолета!Фен каза "Аз го видях...не,не,не съм луд,какво правите,какви са тези бели престилки,пуснете ме...."
Истината..е някъде там.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 9.01.2008 08:35:18 отговори + 0 0
дю,какьв алкохолен туризьм бе!?Ти чуваш ли се кви глупости говориш?Като видиш някой пиян по сцената в такава група...... не знам,нещо халюцинира болният ти мозьк.Ей заради такива като теб не трябва да идват тук такива групи.А относно 15-те години.....сигурно сьм с поне толкова по-голям от теб.Пак специалисти....ей нямате край.Това да не ти е Планета да гледаш пияни маймуни? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЖЕЙМС 8.01.2008 21:51:36 отговори + 0 0
Аз изобщо не разбирам,кво си мислите вие?Концерта бил слаб,песните били еди кви си,Мейдън били дъртаци,ма можело и по-хубаво,ма сърби ме,ма почешай ме,ма не точно там...Бахти мрънкалниците,бахти музикалните разбирачи!Вместо да се радват че такава световна група им гостува тук,те кусури им намират.Ми слушайте си тогава Мастило и БТР+Азис и Ивана-белким ви изкефи!И да се бяха напили Мейдън и да бха повръщали само от сцената,поне щяхте да знаете че са ви оповръщали Мейдън!Изобщо да не се вястват тук,че от такива музикални корифеи ме боли главата!Има и други държави в които ще свирт-там поне хората се радват истински,а не ръсят мозъци и не се правят на разбирачи!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 8.01.2008 21:38:59 отговори + 0 0
maiden, ако не си на 15 години, значи си умствено изостанал. новите песни да бяха проблема. подобен Алкохолен Туризъм си позволяват банди през първите 5 години в бизнеса. После загряват, че има по-важни неща от това да се натряскаш до пълен непукизъм преди концерта и оставят пиенето за след като си свършат работата, за която са им платили.
айде прав ти път към Румъния.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Spirit 8.01.2008 18:53:28 отговори + 0 0
Концертът им тук наистина беше отчайващо слаб, но не заради новите песни, а заради организацията. Ако имам възможност бих отишъл в Гърция да ги гледам, но това зависи от това колко пари ще ми останат след MCF. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 8.01.2008 18:12:54 отговори + 0 0
хич да не идват.миналото лято не спряха да разправят колко слаб бил концерта и незнам си кво.наща работа хем боли-хем сьрби.в Сьрбия никой не се оплака как свирели само нови песни и колко лош бил звука.тук се извьдиха 100000 специалиста.Румьния е близо,така че там сьм.кви сме ние тук,че за нас да свирят само стари неща!?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 8.01.2008 16:35:14 отговори + 0 0
А дано кацнат през лятото за някой концерт тука. Макар че това вече граничи с невъзможното за съжаление... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".