WINTERSUN се разделят с китариста Asim Searah

5 май 2022, 11:36 ч. 596 / 19 2
пред./следв.

   Финландската хеви/пауър/фолк/неокласик/блек метъл банда WINTERSUN съобщи, че се разделя с китариста Asim Searah.

   Въпреки че свири с групата от 2017-а, той нямаше статут на постоянен член на бандата, а на сесиен музикант. Причината за напускането му са творчески различия, но между двете страни няма лоши чувства.

   Българските фенове гледаха на живо WINTERSUN с Asim Searah на концерта на групата в София през октомври 2017 г.

 

Asim Searah

още за:

WintersunAsim Searah


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


vlady 5.05.2022 17:26:05 отговори + 2 1
Композирането в групата е дело на Jari Maenpaa, пакистанецът беше сесиен музикант след като Jari Maenpaa реши да не свири повече на китара на концерти. Групата е мелодет със симфонични елементи, на места има лек блек елемент, останалите влияния са минимални. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 5.05.2022 15:29:08 отговори + 6 0
Аз като си мисля за Wintersun, първо наум ми идва мелодет, и после всички останали стилови влияния, някои от които са минимални и несъществени. Сигурно може да се поспори с мен, но едва ли е допустимо мелодетът изобщо да се изключи от формулата. Що се отнася до пакистанеца, гледах го в София, ярък и запомнящ се е, но едва ли присъствието или отсъствието му би оказало особено влияние на групата. Може би точно заради това са възникнали "творческите различия". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".