AMON AMARTH започват работа по нов албум

27 яну 2015, 20:16 ч. 658 / 6 0
пред./следв.

   В скорошно интервю басистът на AMON AMARTH Ted Lundstrom е заявил, че групата скоро ще започне работа по нов албум. "Имаме някои идеи и текстове, но не сме седнали истински да ги сглобим. След като приключим турнето (във Великобритания и Европа), ще се фокусираме върху работата по новия албум. Надяваме се да го запишем след края на лятото, но все още нямаме нито една завършена песен." Като време на издаване на албума Lundstrom сочи началото на 2016 г. Басистът също така казва, че след завършване на тази обиколка (в средата на февруари), групата няма повече да се ангажира с концерти и фестивали, а ще се съсредоточи върху работата по новия албум.

   AMON AMARTH са гостували два пъти у нас, за последно на 30 април 2014 г. в София.

 

amon-amarth-sofia-2014



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".