BEHEMOTH ще си дадат почивка след турнето "The Satanist"

25 апр 2015, 21:41 ч. 702 / 11 2
пред./следв.

   В скорошно интервю за радио-шоуто "Full Metal Jackie", фронтменът на BEHEMOTH Nergal заявява, че групата ще си вземе почивка след турнето "The Satanist". Още миналия септември музикантът намекна за разпадане на групата, но за радост на многобройните й фенове, това няма да се случи, а само след албума "The Satanist" и следващата творба на бандата ще има по-голяма пауза. Ето и точните думи на Nergal:

За мен е естествено да продължим турнето "The Satanist", докато изчерпаме пълния му потенциал. След това да си вземем почивка, колкото ни е необходимо да се възстановим, да открием вярната перспектива, да "огладнеем" и чак тогава да се завърнем и направим още един грандиозен албум.

   На 20 април BEHEMOTH гостуваха за трети път в България и направиха впечатляващо шоу в клуб "Mixtape 5" в София.

 

behemoth-live-sofia

още за:

BehemothNergal


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Милен Гамен ® 26.04.2015 02:41:31 отговори + 2 1
Концертът наистина беше много добър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 26.04.2015 00:41:39 отговори + 2 2
Един от най-силните концерти на които съм бил! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".