Dave Mustaine потвърди заглавието на новия албум на MEGADETH - "The Sick, the Dying and the Dead"

24 юли 2021, 09:52 ч. 1325 / 8 5
пред./следв.

   Фронтменът и лидер на американските траш метъл легенди MEGADETH Dave Mustaine е записал специално видеообръщение, в което честити рождения ден на фен на групата.

   Като фон на поздрава звучи суров микс на песен от предстоящия албум на бандата. "Мегадейв" коментира, че това е парче със заглавие "The Sick, the Dying and the Dead", което е и заглавното на бъдещия диск. Още през януари бе съобщено, че това е работното заглавие на творбата. Сега вече то е повече или по-малко официално. Mustaine коментира и че е доста зает в студиото, като работото по албума върви усилено.

 

dave mustaine

още за:

MegadethDave Mustaine


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 25.07.2021 17:31:53 отговори + 8 0
Не мога да си представя Мегадет с полиран вокал. Просто не става. Комбинацията от този глас и единствените по рода си рифове прави музиката на Мегадет такава каквато е. За мен любима група. И всички изброени музиканти са дали много за звученето. Но в основата е неповторимият Мъстейн. Жив и здрав да е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 69 25.07.2021 16:15:24 отговори + 4 0
Слушайте Орфея от 74та, там не пее той. Или сега ще изтъкнете други причини? Графоманско наздраве от мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ron Jeremy 24.07.2021 21:13:48 отговори + 2 10
Дано да намери някой да изпее новия му албум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван Sky 24.07.2021 21:23:34 + 3 8
Точно това е причината да не слушам Мегадет - вокалите. Иначе чисто инструментално са чудесни, но вокалите за мен съсипват всичко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 24.07.2021 22:19:36 + 6 1
Бивши членове на Мегадет. Представете си ако не пееше той?

David Ellefson
Dijon Carruthers
Richard Girod
Lee Rausch
Gar Samuelson
Greg Handevidt
Chris Poland
Jay Reynolds
Chuck Behler
Jeff Young
Nick Menza
Marty Friedman
Jimmy DeGrasso
Al Pitrelli
Shawn Drover
Glen Drover
James MacDonough
James LoMenzo
Chris Broderick
Chris Adler
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".