EXODUS ще влязат в студио през март

19 окт 2023, 07:01 ч. 476 / 11 3
пред./следв.

   В скорошно интервю на фронтмена на EXODUS Steve "Zetro" Souza, публикувано в неговия канал в "YouTube", вокалистът споделя информация за работата по следващия дългосвирещ албум на групата.

   По предварителен план музикантите трябва да влязат в студио и да запишат творбата през март/април догодина. Очаква се дискът да излезе на пазара през септември. Souza уточнява, че на този етап не могат да бъдат фиксирани дати, защото композирането е креативен процес и все още бандата не е сигурна кога той ще приключи. Албумът ще се появи от новия лейбъл на EXODUS "Napalm Records".

 

exodus the band

още за:

ExodusSteve Souza


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MaxXx 7.11.2023 21:20:19 отговори + 0 0
Аз се зарибих по бандата с Tempo of The Damned и много харесах предишните албуми на бандата със Зетро, но последните два не ме грабват.

Виж албумите с Роб Дюкс направо пръснаха! И концерта им в Каварна за мен може би е най-любимия ми концерт изобщо. Много жалко, че се разделиха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 22.10.2023 20:24:28 отговори + 1 0
Що не вземат обратно Кърк Хамметт ? А де....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oxoboxo 22.10.2023 00:32:23 отговори + 1 2
Каквото и да направят с тоя "фронтмен" - все е неслушаемо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".