Глобиха Marilyn Manson, защото е наплюл видеооператор и си е издухал носа върху нея

19 сеп 2023, 13:45 ч. 652 / 11 5
пред./следв.

   Американската шок-рок звезда Marilyn Manson е бил осъден да плати глоба в размер на 1200 долара и да извърши 20 часа обществено полезен труд, тъй като по време на свой концерт се е изплюл върху един от видеооператорите, а по-късно е издухал носа си върху нея.

   Действието се е разиграло по време на концерт през август 2019-а. Адвокатът Andrew Livernois от окръг Белкнап твърди, че Manson се е приближил до видеооператора и се е изплюл върху нея. По-късно през концерта отново е скъсил дистанция, след което е запушил едната си ноздра и е издухал носа си върху жената.

   Видеоператорът, чиято самоличност остава в тайна, излиза със следното изявление:
"Професионалист съм и съм част от тази индустрия вече 30 години. Работила съм с множество компании и през всичките тези години никога не съм се чувствала толкова унизена в работата ми с други хора. Най-гнусните неща, които един човек някога ми е правил, са да ме наплюе и да си издуха носа върху мен. Наясно съм, че по същество това не е сериозно криминално проявление, но се надявах ответникът да получи присъда, която ще го накара да се замисли преди отново да опита нещо подобно."

   Адвокатът Howard King, който работи за Marilyn Manson, е заявил следното:
"Всички, които са запознати с творчеството на Marilyn Manson, са наясно с провокативната му природа, особено когато пред него има обектив. Обърнахме внимание на този иск за нарушение след като получихме искане от видеоператора в размер на 35 хиляди долара за съвсем малко количество слюнка, което е паднало върху ръката ѝ. Поискахме доказателства от жалбоподателя и не получихме отговор. Цялата тази история е абсурдна, но ние оставаме ангажирани с нея и ще сътрудничим на властите."

   Показанията на трима свидетели на случилото се потвърждават версията на видеоператора. Marilyn Manson не е оспорил искането ѝ, но същевременно не се е признал за виновен.

още за:

Marilyn Manson


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cronos 20.09.2023 11:34:35 отговори + 2 0
ОператорКА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sixxx 20.09.2023 09:26:01 отговори + 2 2
ММ си е голям! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Svensson 19.09.2023 18:51:05 отговори + 2 8
Силно му се **** отгоре и все повече и повече ми прилича на един след друг феминистки заговори с цел оронване на имиджа, който е градил с годините. Тук не става въпрос кой е крив и кой е прав, а да видите последователността от това какво се случва напоследък около него...но явно е трудно. Всеки с мнението си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 19.09.2023 18:01:45 отговори + 9 8
Тоя интересно дали е стигнал дъното, или може да се омаже още повече? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MXC 19.09.2023 13:49:12 отговори + 11 12
Рядко противен тип Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".