Marilyn Manson и Есме Бианко постигнаха споразумение по делото за сексуално насилие

25 яну 2023, 11:48 ч. 689 / 7 2
пред./следв.

   През април 2021 г. английската актриса, модел, танцьорка и диджей Есме Бианко, най-известна с ролята си на Рос в хитовия фентъзи сериал "Игра на тронове", заведе дело срещу шок-рок звездата Marilyn Manson (Brian Warner) и бившия му мениджър Tony Ciulla в съда в Калифорния.

   Обвиненията бяха, че между 2009 и 2011 г. Есме е била дрогирана, измъчвана и изнасилвана от Manson. По-рано Бианко разкри преживяванията си с музиканта, след като бившата му годеница Eвън Рейчъл Уд и няколко други негови екс-партньорки публично направиха изявления с многобройни обвинения всексуално и домашно насилие и тормоз към Manson.

   Сега списание "Rolling Stone" съобщава, че двамата са постигнали извънсъдебно споразумение, което слага край на делото. Детайлите не са известни, като адвокатът на актрисата коментира, че тя се е съгласила, за да продължи напред своята кариера.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


даскал 25.01.2023 16:40:56 отговори + 4 11
Какво беше казал нашият главен прокурор? - Споразумението е признаване на престъпление Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джингиби 25.01.2023 19:59:23 + 5 0
Дори и невинен, но с пари, бих се споразумял. Каква файда от достойнство и борба за справедливост, ако ще си ги нося гордо зад решетките? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".