Концертът на TESTAMENT в София ще бъде на 11 август

3 апр 2014, 09:00 ч. 1560 / 13 6
пред./следв.

   Вчера ви уведомихме, че датата за която бе обявен концертът на TESTAMENT в София е посочена на сайта на румънския промоутър "Phoenix Entertainment" за шоу на групата в Букурещ. "Loud Concerts" потвърдиха пред нас, че ще има промяна на деня за гостуването на TESTAMENT у нас. Днес става ясно и че лайвът в София ще бъде само ден по-рано - на 11 август. Ето официалното съобщение:

Концертът на Testament, по покана на Loud Concerts, се премества с един ден по-рано и вместо на 12 август, ще се състои на 11 август. Промяната се наложи по молба на самите траш метъли, на които предстои натоварено лято. За да имат по-благоприятни опции около организирането на следващите концерти, датата на предстоящата касапница в София ще бъде на 11 август. Мястото остава непроменено - зала “Универсиада”, а началото на концерта е 20.00 часа. Нека припомним, че това е второ гостуване на Testament у нас, след незабравимото им шоу през 2006 година в Каварна.

Билетите за концерта са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly. Промо билетите са вече изчерпани и цената на пропуските е 45 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада”, цената ще бъде 55 лева на билет.

Всички закупени билети до момента важат за променената дата без да е необходима презаверка!

Предстоящата изява на Testament в София е част от турнето на бандата в подкрепа на уникалния им двоен лайв албум “Dark roots Of Thrash”, който бе издаден през есента на 2013 година. Той е поредно доказателство за качеството на музиката на създадената през 1983 г. банда; характерният траш метъл на Testament ги задържа на върха вече десетилетия и ги нарежда до банди като Slayer, Anthrax и Megadeth.

 

testament poster



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


дфп 7.04.2014 08:30:17 отговори + 0 0
Организаторите този път разчитат на ексклузивна продажба на билети само през Ивентим. Въпреки, че са съсобственици на Тикетстрийм. Явно бизнеса с билети се окрупнява. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D 3.04.2014 20:03:08 отговори + 0 0
Добре, оправете банера в дясно на сайта да посочва коректната дата, щото още пише 12ти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анти-Loud 3.04.2014 14:17:19 отговори + 0 0
LOUD ни смятат за добитък!
А когато сме прави ни обиждат и псуват! Никакъв Testament - нека това им е най-слабо посетения концерт, за да ги пита бандата "защо?"!
Време е и те да си изпатят!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Device 3.04.2014 13:35:08 отговори + 0 0
@Me "Честното е промоцията да важи до дата и аз да си преценя коя цена ме устройва. "
В нормалните държави е точно така. Тук ни смятат за добитък.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

! 3.04.2014 12:54:02 отговори + 0 0
В Ticketstream още стоят концертите от март, какво да си говорим повече. Няма толкова занемарен сайт. Явно вече ще си продават билетите с Eventim. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Me 3.04.2014 11:41:03 отговори + 0 0
Много лъжат всички организатори с тези промо билети, примерно до снощи имаше, сега сменят датата и в същия момент няма. Следях продажбите на load на промо билети и за Children of Bodom и за Iced Earth и ми направи впечатление, че спряха промо билетите преди да са продали всички обявени бройки,пуснати в ticketstream, примерно обявяват 50 и като останат 18- следя ги час по час - стават 118 по високата цена SME пък бяха обявили, че примерно билетите за Цирк Елуаз ще са с 10% намаление докато продадат по 300 от всяка категория, като ги броих по схемата и до момента не са продали толкова, но намалението спря още от нова година. Стана малко офтопик, но нека организаторите не ни имат за пълни ливади, защото примерно аз ако изобщо си купя билет за Testament ще е ден преди концерта, а иначе мислех да е днес, а ако се случи да не съм в София на 11 август, няма и да си купя вместо да се съобразявам с наличието на билет - а до вчера незнаех точната дата. Честното е промоцията да важи до дата и аз да си преценя коя цена ме устройва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".