NICK MASON'S SAUCERFUL OF SECRETS с концерт в София на 20 юни

19 фев 2020, 13:58 ч. 2735 / 22 12
пред./следв.

   От "Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

Рок легендата Nick Mason, заедно със своята банда Nick Mason's Saucerful of Secrets ще посети България на 20 юни 2020 година!

Nick Mason's Saucerful of Secrets Echoes Tour

20 юни (събота) 2020, 20:00 ч.
"Зала 1, НДК"

Nick Mason е световно признат рок музикант, известен като основател и барабанист на легендарната британска банда Pink Floyd. Той е барабанистът във всички албуми на Pink Floyd, и е единственият член на групата, който е в нея от самото начало и е имал възможността да проследи всички фази от нейното развитие.

Nick Mason получава отличието „Prog God” на списание Prog на престижните награди за Прогресивна музика в Шекспировия театър „Глобус“. Носители на наградата са артисти като Peter Gabriel, Tony Banks, Jon Anderson, Rick Wakeman, Ian Anderson, Carl Palmer и Steve Howe.

През 2018 година Nick Mason сформира бандата Nick Mason's Saucerful of Secrets, заедно с басиста на Pink Floyd Guy Pratt, китаристите Gary Kemp от Spandau Ballet и Lee Harris от Blockheads, и Dom Beken от The Orb на клавишни.

Концепцията на групата е да изпълнява музика от ранните години на Pink Floyd. Nick Mason казва, че това не е трибют формация, а музиканти, които се опитват да уловят и пресъздадат духа на ранната ера на Pink Floyd.

Концертите на Nick Mason's Saucerful of Secrets са определяни като „едно от най-необикновените и вдъхновяващи шоута, припомнящи колко специална и гениална група са Pink Floyd...Ако сте фенове на Pink Floyd, това е концерт, който не трябва да пропускате!“ (Майкъл Ханн, Financial Times)

Турнето на Nick Mason's Saucerful of Secrets, ще бъде посветено на музиката на Pink Floyd в периода между 1967 и 1972 година. Групата, разпродала зали по целия свят, ще направи голяма европейска обиколка през 2020, включваща десетки държави.

Рок легендата Nick Mason, заедно със своята банда Nick Mason's Saucerful of Secrets ще посети България на 20 юни 2020 година, и българските почитатели ще имат изключителната възможност да чуят на живо най-големите хитове от ранното творчество на Pink Floyd, както и техни песни, които никога не са изпълнявани пред публика.

Билети

Билетите за концерта на Nick Mason's Saucerful of Secrets са на цени от 35 до 100 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.

Продажбата на билети стартира на: 21 февруари (петък) 2020 г. в 10:00 ч.

 



Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


The Piper At The Gates Of 22.02.2020 09:02:35 отговори + 3 0
Егати, в 10:01 билетите за оркестрината бяха свършили
Но пък моя милост се сдоби с билетче за първи ред на партера и сега чакам с нетърпение.
Pink Floyd наживо са една мечта, която няма как да се случи, но концертите на Дейв и Родж бяха частично изпълнение на тази мечта. А сега чичо Ник ще изпълни още малко от тази мечта, при това с любимите стари психеделии!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 22.02.2020 15:44:37 + 2 0
А-ха, и аз бях изненадан, че още в 10 часа билетите за оркестрината бяха изчерпани... Иначе, и аз съм горе-долу там (пети ред на партера )... Човеко, благородно ти завиждам, че си бил на шоу на Гилмор . Аз лично успях да гледам само Уотърс (два пъти), сега живот и здраве- и Мейсън, а ако някой ден все пак успея да гледам и Дейвид, ще бъда мноооого доволен, че съм успял да постигна "големия шлем" ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хорхе Валдано И Санта Крус 21.02.2020 08:54:12 отговори + 2 2
Ох, Гай Прат... Само заради него си струва да се види тая халтурка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 21.02.2020 11:33:20 + 2 0
Е, айде сега- чак пък "халтурка". На който не му харесва- хваща самолета и много поздрави на САЩ и Мексико (Роджъра това лято стартира от там ново мащабно турне, което живот и здраве, ако някъде през 2021-а понамине и насам естествено, пак живот и здраве не бих го пропуснал )...

П.П. И не знам дали е "халтурка" или не, ама аз вече държа в ръцете си билет за шоуто- от най-хубавите места в НДК ...

П.П.П. Относно организатора- на билета пише "организатор NuCoast". Еми, явно нЕма Фъкни, нЕма и СМЕ ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичолеля 20.02.2020 23:54:53 отговори + 2 0
гледам го на тъмбнейла и си викам

тва робърт де ниро ли е?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 21.02.2020 00:28:46 + 2 0
Да Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

iiii]; )' 19.02.2020 21:51:10 отговори + 1 0
Изглежда интересен концерт, цените са малко по-ниски от обичайните за Зала 1. Дано има възможно най-много хора, ще има истински Флойд, без напудрените класики! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

iiii]; )' 19.02.2020 21:59:20 + 3 0
И да питам нали SME имаха проблеми напоследък и FF поеха концертите им. Сега FF ли го организира или SME се върнаха? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

и аз да питам 20.02.2020 08:25:05 + 2 0
Какво е FF? Fear Factory? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 20.02.2020 09:01:31 + 1 0
Да, и на мен ми е интересно в крайна сметка СМЕ още има ли ги, няма ли ги, Фънкито ли е собственик или вече някой друг (казвам го е смисъл, че при подобни неясноти и без официална информация досега, обикновен фен като мен има съмнения да не би концерт на някой от любимите му изпълнители нещо да се пре*бе)...

Иначе, за шоуто- умишлено не следя информация за сетлиста от досегашните шоута за да го има момента на приятната изненада от това, което ще изсвирят . Виждайки обаче подзаглавието (или надзаглавието ) на постера ("The Echoes Tour") силно се надявам и ще бъда страшно доволен, ако изсвирят цялата тая 24-минутна епика с всичките и там светлинни, звукови (сонарните звуци от китовете) и всякакви други ефекти ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Даниел 20.02.2020 09:02:06 + 2 0
Фред Флинтстоун Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 19.02.2020 14:09:49 отговори + 14 0
Еееееее, хораааааа!!! Ако знаете откога се надявам и чакам това посещение (редовно чета фен-сайта на Флойд и следя фейса на Мейсън- днес обаче още не съм проверявал и глей, той Фънкито ни изненада, тоя път приятно )!!!!!!! Оправихте ми деня, седмицата, месеца ... Нямам търпение да пускат билетите. ТАМ СЪМ!!!! Мастъра е много, ама мнооого доволен ( и във възторга си явно пиша всяк,ви несвързани глупости ).... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".