ОСТАВА представят две нови песни на концерт в София на 5 април

1 апр 2019, 10:44 ч. 1094 / 12 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Не е лъжа! На 5 април, петък, група ОСТАВА ще представят първия за тази година концерт на голямата музикална сцена в Sofia Live Club. Зад пулта до тях ще бъде и верната им приятелка Пинг Понг Галя.

В априлската вечер момчетата ще изсвирят най-доброто от репертоара си, но голямата изненада ще са две чисто нови парчета, несвирени и нечувани от голямата аудитория до този момент.

След успешния последен албум на бритпоп бандата, сега предстои излизането на най-новото им вдъхновение. Момчетата обещават да ни разкажат нови истории, така както само те го могат, чрез своята музика…, а тя определено им се получава. "Океан“, „Мини тяло“, „Шоколад“, „Ще дойдеш ли с мен“, „Бесен“ и много други, ще звучат в столичния клуб специално за теб!

Свилен, Жоро, Сашо, Дани и Боян очакват своите фенове този петък, в Sofia Live Club, за да се издигнем високо, музикално вдъхновени и емоционално заредени!

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на eventim.bg на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева.

 

още за:

Остава


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sebastian 1.04.2019 18:05:50 отговори + 7 1
Противен вокал.... ама мноооого противен... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 1.04.2019 15:52:25 отговори + 7 3
какво общо има Остава с рок музиката ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...бате 1.04.2019 11:36:44 отговори + 13 5
За пореден път го пиша. Това е метъл сайт, а остава е много мазен и отвратителен поп. Нищо общо няма с метъла и хардрока! Все едно да има новини за Лили Иванова. Да е жива и здрава жената, но не е нито хард рок, нито какъвто и да е метъл. Нали е werock заглавието на сайта, не е wenamby-pambypop. Моля ви, като такива мазньочи ви молят да им публикувате новина, кажете им, че не са метъли и няма как да стане. Благодаря от името на всички читатели на сайта! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 1.04.2019 13:17:15 + 6 3
Не съ фен На групата, но първия албум е добър и много го слушахме, когато излезе. Добър алтернив рок.
Та не знам, къде пише ме сайта е само за метъл? Доколкото знам е за рок музика, а тя е много разнообразна
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".